Disposables

Disposables

Gebruik je nog steeds van die plastic bakjes om jouw voedsel in te bezorgen? Of worden er op bedrijfsuitjes nog steeds plastic wegwerpartikelen gebruikt? Dan is het tijd om te switchen. Wij kunnen namelijk disposables leveren die het milieu niet vervuilen. Onze disposables zijn biologisch geproduceerd en zijn makkelijk afbreekbaar. Of je nu borden zoekt voor de verjaardag van een collega, of juist een heleboel bekertjes voor bij het koffieapparaat, wij kunnen jou helpen.

Klimaat en milieu

Waarom zou je nu kiezen voor onze disposables? Wat is er mis met al het wegwerpplastic en waarom is dat jouw probleem? Klimaatverandering en vervuiling van de zee en rivieren is niet altijd even zichtbaar. Zo zul je niet zo snel een plastic eiland rond zien drijven en hier in Nederland zien de meeste rivieren er hartstikke schoon uit. Zelfs klimaatverandering kan soms een beetje ongeloofwaardig overkomen. Soms lijken de winters nog wel strenger dan vroeger, of valt de zomer juist ontzettend tegen. Toch is er wel echt sprake van klimaatverandering en grootschalige vervuiling. Maar, hier kun jij iets tegen doen.

Dit kunnen dingen in je dagelijks leven zijn, zoals: minder lang douchen, zodat je daarvoor minder energie gebruikt, of wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto. Deze voorbeelden hebben als extra pluspunt dat je er zelf ook minder geld door kwijt bent. Maar ook als je onze disposables aanschaft hoeft jouw portemonnee hier helemaal niet onder te lijden. Onze disposables zijn zeer goedkoop aan te schaffen en doen qua kwaliteit helemaal niet onder voor de varianten van plastic. Ook voor iets nettere gelegenheden zijn wij van alle markten thuis. Zo hebben wij ook biologisch geproduceerde bestekzakjes en andere biologische verpakkingen. Met onze disposables kun je dus zeker wel een goede indruk maken. Zowel op je collega’s, familie, vrienden, of voor wie je dan ook iets organiseert, maar ook op de wereld en het klimaat. En dat is in deze tijd ook zeker wat waard.

Disposables en ander eetgerei

Er zijn veel manieren om bij te dragen aan het oplossen van de klimaatproblematiek. Dit kan gaan om kleine aanpassingen in je dagelijks leven, tot grote investeringen in groene energie, zoals zonnepanelen laten leggen. Maar ook bedrijven spelen een belangrijke rol in de uitstoot van broeikasgassen en het vervuilen van de planeet. Daarom hopen we dat je naast het investeren in groene energie en andere milieubewuste producten, ook wilt investeren in disposables en verpakkingen van ons.

Coffee cup offerte

Vrijblijvende offerte

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Zijn er producten waarvan je meer informatie wil hebben, vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende offerte te komen.