Bestekzakjes

Bestekzakjes, Pochettes

Bij JK Verpakking hebben wij bestekzakjes in veel verschillende soorten kleuren deze zijn al voorzien van een 2-laags of  airlaid servet. Bestekzakjes zijn een hygiënische manier om tafels in te dekken, voor zowel binnen als buiten. Het enigste wat je nog moet doen is het bestek in te steken en op tafel te leggen.

Zet jouw bedrijf naar een hoger niveau met persoonlijk bedrukte bestekzakjes, het is mogelijk de pochette aan zowel de voor- als achterzijde volledig te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of extra informatie over de onderneming, er is keuze uit diverse kleuren servetten die al  bij de productie in de zakjes worden gestoken. Bij JK Verpakking bieden wij de mogelijkheid om voor onze relaties de voorraad op te slaan in ons eigen magazijn waardoor jij geen grote opslag nodig hebt.

Alle bestekzakjes zijn voorzien van een FSC Mix keurmerk dat betekent dat zeker 70 procent van de vezels afkomstig is uit duurzaam beheerd bos en/of gerecyclede vezels.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

 

Coffee cup offerte

Vrijblijvende offerte

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Zijn er producten waarvan je meer informatie wil hebben, vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende offerte te komen.