Bestekzakje

Bestekzakje

Smeltende ijskappen, een stijgende zeespiegel en vervuiling door plastic. Allemaal grote problemen, waar we als mensheid iets aan moeten doen. Iedereen kan een kleine bijdrage leveren door bijvoorbeeld afval te scheiden en herbruikbare tassen te gebruiken. Ook zou je bijvoorbeeld de verwarming een graadje lager kunnen zetten en minder vaak de lamp aan kunnen doen. Verder zou je voor biologische verpakkingen kunnen kiezen om zo een steentje bij te dragen. Mocht je biologische verpakkingen aan willen schaffen dat makkelijk afbreekbaar is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Denken aan het milieu

Wegwerpplastic dat niet afbreekbaar is, kan tegenwoordig echt niet meer. De enorme plastic eilanden die in zee ronddrijven en de zwaar vervuilde rivieren in veel arme landen zijn hier het grootste voorbeeld van. Maar zelfs als je voor producten van andere, duurzamere en beter afbreekbare materialen kiest, dan ben je er nog niet. Het is namelijk nog beter wanneer dit biologisch materiaal is. Daarom zijn onze bestekzakjes bijvoorbeeld gemaakt van biologische papier. Hierdoor zorgen we er met onze bestekzakjes en andere producten niet alleen voor dat we de wereld niet nog meer vervuilen, maar ook dat we de duurzaamheid van de producten verhogen. Dit zorgt zowel voor een betere leefomgeving voor de mens, als ook voor een beter klimaat

Met onze producten proberen wij een positieve bijdrage aan de aarde te leveren, want bedrijven kunnen ook een goede bijdrage leveren aan het klimaat en de problematiek daaromheen. Dat laten wij met onze bestekzakjes bijvoorbeeld zien. Wij zijn dan ook erg trots op onze bestekzakjes en het feit dat deze op een biologische en verantwoorde manier worden geproduceerd. Wij hopen dat wij ervoor kunnen zorgen dat je niet meer altijd denkt aan vervuiling en zeeën vol plastic bij een bedrijf als het onze. Onze bestekzakjes laten een heel andere insteek zien. Wij hebben wel degelijk oog voor de wereld om ons heen en doen daar dan ook echt wat aan.

Biologische bestekzakjes

Mocht je dus op zoek zijn naar biologische bestekzakjes, die met oog op de toekomst zijn gemaakt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag met het vinden van de juiste bestekzakjes voor jouw etablissement en het verduurzamen van jouw bedrijf. De tijd om iets te doen aan het milieu en de andere grote problemen rondom vervuiling is nu aangebroken. Door met ons in zee te gaan heb je al een eerste stap gezet.

bestek verpakt
Coffee cup offerte

Vrijblijvende offerte

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Zijn er producten waarvan je meer informatie wil hebben, vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende offerte te komen.